Mijn aanpak is gericht op het doorbreken van (gedachten)patronen, zelfontwikkeling en afstand creëren tussen wat je denkt en wat je bent. Vanuit rust, vrijheid en humor kan ik jou hierbij helpen.

Kennismaking

Tijdens de intake maken wij kennis met elkaar en deel jij jouw verhaal. Vervolgens zal ik uitleggen wat ik doe, mijn aanpak toelichten en natuurlijk bespreken wij samen wat ik voor jou zou kunnen betekenen. Bij deze ontmoeting staat wederzijds vertrouwen voor mij centraal, zodat wij ons allebei op ons gemak kunnen voelen. Wanneer dit vertrouwen en gevoel er is, volgt er een afspraak voor de eerste sessie. In de meeste gevallen vindt de eerste sessie binnen 2 weken na de kennismaking plaats.

Inzichtelijk maken klachten

In de eerste sessie worden de fysieke klachten in detail besproken en inzichtelijk gemaakt. Indien van toepassing, wordt ook het huidige medicatiegebruik besproken. Er zal rust ontstaan doordat de situatie bespreekbaar wordt en daarnaast begrepen wordt door iemand die de ervaring met jou deelt.

Tools

Vrijwel meteen worden er handvatten/tools aangereikt, die je direct zou kunnen toepassen. Deze tools zijn de rode draad tijdens onze sessies en zullen jou hulp bieden op momenten waar dat nodig is. Op deze manier heb jij altijd iets om handen, op wat voor moment dan ook!

Bewustwording

Veel klachten, zowel fysiek als mentaal, komen uit voort uit het onderbewuste deel van het brein. Door bewust te worden van deze onbewuste gedachten, die een constructie vormen tussen emoties, gedachten en gevoelens (lichamelijk), zal je kunnen zien hoe het werkt.

Trainen mind(set)

Een groot gedeelte van dit traject draait om het trainen van de mind. Na het inzichtelijk maken van jouw gewoonten- en gedachtenpatronen en je hiervan bewust te worden, kunnen deze conditioneringen worden verbroken en naar wens aangepast worden.

Realisatie van fysieke en mentale processen

Voor het creëren van inzicht en bewustwording, is de realisatie van de samenwerking tussen fysieke en mentale processen essentieel. Hierdoor leer je sneller jouw fysieke klachten en denkprocessen herkennen, zonder deze aan elkaar te koppelen. Op deze manier voorkom je dat de fysieke en mentale processen jou overnemen en beheersen.

Audio coaching

Naast de reguliere sessies, ontvang je ter ondersteuning ingesproken audiofragmenten die afgestemd zijn op jouw eigen situatie. Hierdoor is het mogelijk om de cirkel te doorbreken op momenten waarop jij dat nodig vindt. Dit kan bijvoorbeeld een moment in de auto zijn of wanneer je op bed ligt en je angst, stress of spanning voelt opkomen. Door het luisteren naar het audiofragment wordt de focus van de angstgedachten weerlegt naar herkenning en realisatie van de werkelijkheid.

Vangnet 24-uur stand-by

Een van de sterkste tools om de cirkel van het angst-denken te doorbreken, is door telefonisch contact met mij op te nemen. Vanaf het moment dat je bij mij komt, zal ik 24/7 telefonisch bereikbaar zijn om jou hulp te kunnen bieden. Dit geeft rust en vertrouwen.

Sessies

De sessies verlopen meestal in een wekelijks traject en duren één tot anderhalf uur per keer. Er is er geen minimum aantal sessies. Het aantal sessies dat nodig zal zijn verschild per persoon en hangt af van jouw situatie. Jij bent uniek en daar worden de sessies ook zeker op ingevuld.

In het geval dat het niet mogelijk is om te reizen of de afstand te groot is om de sessies facte-to-face te houden, kan het ook via Skype, FaceTime of een andere vorm van videobellen plaatsvinden.

Tarief

Meer weten over mijn tarief?
Neem contact met mij op, dan vertel ik je hier graag meer over.
mandy@coachingforlife.nl

Ik help je graag om weer deel uit te maken van de vrijheid die het leven kent.

Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op.

CONTACT

“Dapper zijn is de moed hebben om te zien dat je altijd zelf een keuze hebt”